Meteen naar de inhoud

Nieuws

 • Middeleeuws Winschoten

  Vandaag aan het bouwen op Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival! 8 van onze catering stand en 2 van onze 7,5 x 10 stretchluifels.

 • Castlefest

  Vorige week hebben wij al onze 7,5 x 10 en 10 x 15 meter stretchluifels en al onze catering stands neergezet op Castlefest in Lisse. Wat zagen de catering pleinen er strak uit! Voor de maand september hebben we nog wat ruimte in de agenda om bij jou een compleet catering plein neer te zetten. Interesse? Mail ons op info@verhuurnrd

 • Ter Apel

  Gister naar Ter Apel gegaan om onze 10×15 meter luifels te plaatsen.
  Zie het artikel van RTV Noord!

  Vijf grote luifels geplaatst nadat opnieuw honderden asielzoekers in Ter Apel op een plek wachten
 • Paviljoen Meerzicht

  Vorige week hebben wij in opdracht van Paviljoen Meerzicht, een cateringstand van ons neergezet op de jubileum avond van FestiValderAa, Schipborg!

 • Stadspark Groningen

  Het berichtje heeft even op zich laten wachten, maar we hebben ook een drukke tijd achter de boeg. Wij hebben 3 van onze 10 x 15 en 2 van onze 7,5 bij 10 luifels mogen bouwen op de drafbaan in Groningen. Speciaal voor Stadspark Live, Hella Mega Tour – Greenday, Fall Out Boy, Weezer en MOJO-Guns N’ Roses // Stadspark, Groningen! Hieronder een paar foto’s van de bouw.
  Hou onze pagina in de gaten voor de andere leuke dingen die we gedaan hebben 😁!

 • Zomerfolk tot volgend jaar

  Vorige week hebben wij 4 van onze 7,5 bij 10 meter luifels en 1 van onze catering stands geplaatst op Zomerfolk in Stadspark Groningen. Het was er prachtig weer, dus de schaduwplekken waren zeker nodig op dit prachtige festival!

  Tot volgend jaar!

 • Zomerfolk

  Komende week gaan we bouwen op dit prachtige festival! Wij staan er met onze stretchluifels en een cateringstand. Heb je nog geen plannen op 11 en 12 juni? Kom dan zeker een kijkje nemen op Zomerfolk in het Stadspark Groningen.
  Tickets zijn nog beschikbaar via: www.zomerfolk.nl

 • Nieuwe luifels

  Gister onze 10×15 meter stretchluifel gebouwd voor een vrijwilligersdag van Vana Events!
  Ook te huren in de 7,5×10 meter variant!